Vi har tagit vårat första utst. cert!!!

I går bar det av till TIMRÅ!!! En låmg resa men jag, matte o Anna samåkte med Ann o Lowa o husse Micke. Så packade in oss i en bil o bariväg.

Det blev tillslut bara 3st hanar i min klass, brukshundsklass. Vi blev först placerade som nr 2 men efter att ha sprungit lite granna o att domaren hade kännt på våra kroppar så blev vi förflyttade till plats nr 1! Matte skrek av lycka när vi blev klara som nr 1. Å det var innan han hade gett oss certet. Så hon skrek än en gång när vi fick det efterlängtande certet.
Sen blev det dags att konkurera om BIM (bästa hane) Å även här vann vi efter att han hade kännt på våra muskler!!!! Så himla roligt! Så den fick vi möta en jätte fin tik som tog hem BIR (bäst i rasen). Men för våran del så gjorde det inget matte var MER än nöjd.
Så här löd våran kritik;
Typ o helhetsintryck= Utmärkt
Medelstor, mask, stram, kraftfull käk, kunde ha lite torrrare hals, mkt br apig, medelbruna ögon, stark o stram rygg, härlig förbröst, komp tass, fast muskelatur, balanserad i vinkel, ger stram effek rörelser, varm tanfärg, mkt hög kv på päls, tilltal helhet, trevl temp.

Ann o Lowa gick det också väldigt bra för. De kom tvåa med CK i deras bruksklass. De såg jätte bra ut i ringen. Bra jobbat!

Ja nu e det bara 2 cert kvar;) Vi får väl försöka att ta dem i år....
Nästa helg bär det iväg till Borlänge o Årsmötesutställningen. Det är 10st startade i min klass. Men jag slog två av dem i Timrå. Men det är upp till domaren. Vi har väl inga störrre förhoppningar. Men en placering vore kul.



Kommentarer
Postat av: Anneli o Marre

GRATTIS!!

2010-02-28 @ 18:29:55
Postat av: Marjo

Grattis !

2010-02-28 @ 21:25:23
Postat av: Pia & Jessi

Grattis Grattis!!!!!!

till Certet, nu håller vi tummarna för kommande två : )))))

2010-03-01 @ 16:27:10
URL: http://pia-thorsell.se
Postat av: Carina och Enna och Makir

Inte bara intelligent utan snygg också! GRATTIS!

2010-03-01 @ 17:14:43
Postat av: Jessica & Maximus

tack så mycket för alla grattis. Det värmer!

Sköt om er!

2010-03-02 @ 17:39:43
URL: http://crosswaysmaximus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0