2a med CK i dag

I dag var det utställning i Rättvik. Maria följde med som sällskap.
Vi blev väldigt tidiga, men hellre tidig än sen...

Det var 5st i min klass, bruksklass!! Som tur var så var det väldigt stora ringar mot vad det kan vara annars. Sen så delade domarna upp oss så att vi var två inne för bedömmning åt gången, förutom när vi skulle springa.

Matte o jag tränade lite lydnad i ridhuset innan vi skulle in i ringen så jag var glad o på topp. Jag tror att jag o matte fick till det ganska bra. Vi brukar ställa med dubbelhandling men nu hade vi övat lite på egen hand o ställde på detta sätt idag o det funkade=) Jag har en tendens att bli lite för het om någon står med boll utomhus.

Vi kom 2a med CK av 5st hanar! Det var bara den som vann o jag som fick ck så då blev det extra kul. Roligt var även att Majja som vi har tränat lite för kom trea i våran klass. hon ville bara ha en 2a för att få ut brukschampionatet men nu blev hon även placerad. Men sen har hon en fin hund;)

Vi placerade oss som 3a i bästa hane av tre. Men matte var nöjd ändå. Fina hundar framför!
Våran kritik löd enligt följande
"Medelstor medelkraftig, Utmärkt typ o helhetsintryck. Uttryckfullt prop. huvud, bra ögon o öron. Bra över o underlinje. Bra ben o tassar. Parallella effektiva rörelser, bra påskjut, bra temperament o arbetslust!"

Matte var jätte nöjd med kritiken. Hon gillar speciellt den sista meningen, bra temperament o arbetslust.

Nästa helg blir det ppremiär för lydnadstävling i ridhus för denna sässong.


RSS 2.0