Lydnad & uppletande

Onsdagen bjöd på både lydnad & uppletande.

Vi åkte till Svanå fotbollsplan för lite omväxling. Vi tränade med Aki o Catrin samt med ett par som heter Gabriel o Johanna. De har nyss skaffat en rottishane som är ca 1,5år. Så de fick lite råd o tränade hundmöten med Aki´s Jaffa.

Själva tränade vi lydnadsklass 1 moment samt några nya som ska tränas in till högre klass. Matte fick ett chock besked av sig själv.... Hon kunde inte fatta att vi ska tävla i högre! Hon fick lite små panik nästan. Hihi. Inte nog med det så ska vi försöka komma med på SM i bevakning. Aki o matte gick igenom vad d var för moment som skall ingå i högre o det var mycket nytt. Blir mycket nöta i vinter....

Vi avslutade med uppletande i högt gräs. Vilket vi MÅSTE träna MYCKET mera på. Matte gjorde som en kam med tre föremål. Jag gick väl inte direkt som hon hade tänkt sig... Tror vi ska tänka om här. Jag hittade alla tre föremål i alla. Matte hade laggt ut ett c-vitaminrör som jag hade lite svårt att hitta. D andra två gick mycket bättre. Men inga raka utskick alls.

Aki hade också lite problem med Frasse o uppletande. Han ska också backa lite. Känns bra för matte att ha någon att träna samma moment med. De har ju så många hundar så d e nog alltid någon som e i samma sitts som oss vad gäller tävlingsnivå. Kul.

Blir till att boka lite ridhus tider för vintersäsongen. En dag i vecka kan man ju träna så får man en chans att vila lite också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0