Nytt år & nya utmaningar!

Julen kan man väl sammanfatta att den har varit goood! Mycket korv, köttbullar o julskinka! Men var lugna, jag har fått jobba för det!

Under mattes julledighet har vi kört några lydnadspass som har fungerat riktigt bra faktiskt. Vi börjar att få en fin kontakt o jag har nog mognat lite.
Lite fyspass har det blivit. Dock inte så många som matte önskade. Hon har varit sjuk till största delen av ledigheten. Även nu!
Spåra har vi också gjort. Med lite blandade resultat. Matte har lagt in mycket spettsvinklar o väldigt svåra spår nu samt långa. Eller långa o långa, ca 700-1000meter. Det har dock bara blivit en patrullstigsträning. Fy på oss.
Men nu har hon laggt upp en spår-, patrullstigsplan och även en lydnadsplan. Helt enkelt planerat våran träning inför vårens tävlingar!!!!

Matte har satt upp lite mål för 2009. Här är dem;
-Godkända på tjh certprov, april
-Uppflyttade högre, våren
-Korad, hösten
-1:a pris Lydnadsklass 1, hösten

-Ev en til sak. Eller två. Det beror på hur det går på tävlingssidan... Nyfikna??

På tjh sidan vill matte även komma ut på övningar om vi nu klarar certprovet.
Kanske blir det någon utställning i sommar eller på hösten. Det beror på om vi blir uppflyttade till högre, så att vi får ställa i bruksklass samt att jag måste växa till mig lite mera.

God fortsättning på er alla! Nu skall vi ner till klubben o köra ett lydnadspass. (Burr... -10grader!)



Kommentarer
Postat av: farmor Bus & co

Hej "BÄÄBIS"& Matte Jessica :-)Kul att läsa era planer för 2009.Dem fixar ni lätt!!!Skit vad kul att ni VILL ut på övning oxå...Det är så många Tjh ekipage som bara vill åt titeln!Sen vill dom inte ut på övning..Det finns ju oxå bevakningshunds SM..hihi...Puss på nosen Maximus.Jessica ska ha eloge för du är så duktig med din Bääbis!Kram kram!!!Jag är ledig nästa vecka....Pip löper..men det går och träna nåt ihop..

2009-01-02 @ 23:09:47
URL: http://www.crosswaysmolle.se
Postat av: Maximus o Jessica

Tack så mycket för att ni tror på oss. Matte har ju faktiskt i tankarna att tävla i bevakning i höst om allt fungerar som det ska. Inte i SM dock.

Vi får höras om nästa vecka.

2009-01-04 @ 10:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0