Godkänd status för bevakning

I söndags var det kontroll av status innom bevakningskursen. Vi vart godkända. Det vi skulle tänka på var att gå mycket saktare på patrullstigen. Man skall gå 100m på 3 minuter! Det e snigelfart!!! Hua mig. Men matte skall öva själv först. Hon tänkte då mäta en strecka på 50m o gå den på 1,5 minuter. Så att hon får in vilket tempo hon skall gå. Man får dock göra små micro stopp efter stigen, så det lär bli ganska många sådana för oss...

Vi hade även turen att få en reservplatts på Canis Anna´s endagars kurs i "friaföljet." Så när vi hade gått patrullstigen o setat i bas kunde vi vara med på hennes kurs.
Den gav oss mycket. Eller mest matte. Nu fick hon svar på det hon trodde. Vilket var väldigt bra. Vi börjar nu om från början med friaföljet.

Något annat bra som vi fick reda på var att man behöver inte tävla i lägre o bli godkänd där för att kunna tillgodo göra sig det på cert/slutprovet innom bevakningen. Man kan anlita en domare som tittar på oss som sedan skriver ett intyg på de moment som ingår. Vad man klarade o inte klarade. Detta gör att vi slipper stressa in kryp osv. Pust!!! Det blir inte lika stor press heller om det bara är domaren o jag o matte.
None

Vill passa på o gratta min bror Musse (Crossway´s Max) för sitt 2:a första pris på viltspår! Grattis! Matte har tänkt att vi skall testa det nästa år när bevakningen är slut. Eller slut, när kursen är slut. bevakningen kommer vi att hålla i.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0