Cykling o skogsrundor

I helgen jobbade matte på Coop så jag fick vara med husse hela helgen. Fick busa med Nalle o gå prommisar med honom, gå i Patrik skogen som var jätte länge sedan. Var kul. Vart hel galen i sanden o rusade runt. är sååå kul i den skogen.

Denna vecka jobbar husse skift o börjar inte fören kl 16 på dagarna, så matte o jag har fått lite sovis o sluppit våra långisar på mornarna.  Husse har fått stå för det istället.
I måndags fyllde mattes mormor år, så vi var ner dit en sväng på förmiddagen. Sen var det cykel tur med husse 4,5 km grusväg. Eller ca 1 km asfalt. På grusvägen får jag var lös o springa. Är lite galen i husses cykel efter att han i sommras cyklade på bakhjulet med den. Efter det är det en buse!

På måndags kvällen var det lydnadsträning med matte. Gick hyfsat bra. De började prata om ett personligt träningsprogram vad gäller lydnad. Målet är tävling i appell i maj!!!! Ooooops! Nu får man skärpa sig. Får se om vi får till något schema. Hoppas så att matte blir lite strukturerad.

I dag onsdag har matte fyllt år. Men vi har ändå hunnit med en sväng i Patrikskogen idag. Både husse o matte var med. Vart ett sök skick efter husse. Samt lite boll o pinnkastning.
Hela efter middagen har det varit folk här, har varit dörr träning då. Bra tycker matte.
Matte fick en jätte bra ryggsäck av mommo o Calle, en "jaktrygga", en sådan med inbyggd sittplats. Så nu slipper matte konka på både stol o väskor, nu har hon båda i ett. Villet blir en hand fri! Kanon. Skall användas redan på söndag när det är utställning.

Hon har även fått en gigantisk hushållsassistent av mattes mormor o morfar. En riktigt snygg i titan! Nu kan hon baka bullar utan att svära.....

Av husse fick hon ett presentkort på en fotvårdsbehandling som hon önskat sig sedan länge. Kanon.

Hon har även fått lite egenvårds grejer, ansiktsmasker, oljor mm.

På lördag är det kalas igen. Alla kunde inte komma o gratta henne i dag så det blir en dag till med grädd slick!!

image16

Kommentarer
Postat av: Veronica

Åhh lilla Max..Så fin man kan vara då..Den ståtliga hunden som finns..Kramisar Veronica

2008-03-15 @ 16:54:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0